Produkter / OVLAC plove
 
Se mere om Ovlac ploven - tryk på logoet:
 
 

OVLAC plove

Koldsø Smede- og Maskinservice har samarbejde med Farm Implement ApS om forhandling af Ovlac ploven. Farm Implement ApS er et søsterselskab til Ploveksperten ApS og begge dele drives af pløjemesteren Jens Iversen, som vandt VM i pløjning i 1996 og efter 19 års pause opnåede en Bronzemedalje ved VM i Danmark i 2015.

7 Gode grunde til at vælge Ovlac ploven
1. Svingbar trækbom – Gør ploven lettere at justere samt belaster ploven og liftarme mindre.
2. Gode forplove med let bøjet skær og en god vinkel – Gør at forplovene arbejder optimalt under alle forhold (ingen hængsling i grønjord)
3. Hurtig højdejustering af forplovene – gøres uden brug af værktøj (nagle og split)
4. V90 Muldplader (8mm tykke og Case hærdet til 62 Hrc hårdhed) – Markeds bedste udformning af muldplade – lange og skruede som formindsker trækkraftbehovet, men fortsat laver bred furebund til brede dæk.
5. Enkelt konstruktion – kun en hovedbolt som hovedrammen drejer om ved variable plove.
6. Markeds bedste hydrauliske dybdehjul – med dobbeltfunktion 1. Hydraulisk løft af ploven med fast dybdestop 2. afslutningsfunktion med løbende justering mellem 20-50 cm.
7. Altid igangsat af Ploveksperten ApS – sikrer perfekt pløjearbejde og optimal pløjning.
 

MINIPLOVE
En rigtig specialitet fra den spanske fabrik er deres Miniplove. En miniplov er en On-land plov, der er udviklet specielt til at pløje i mindre arbejdsdybder – såkaldt skræl-pløjning og samtidigt laver en noget bedre sammenblanding af plantemateriale og jorden, hvilket er et stort ønske fra økologiske landmænd. Et væsentligt argument er også kapaciteten – en 10 furet plov klares med 200-250hk og har en arbejdsbredde på 3,85m. Mange ser ploven som et alternativ til en stubharve, hvor man kombinerer pløjefri dyrkning med plovens fordele og bevarer meget stor kapacitet.
 

LIFTOPHÆNGTE VENDEPLOVE
Ovlac fremstiller et bredt sortiment af liftplove med hele 5 typer vendehoveder fra 110 hk og i trin op til 285hk, samt med fureantal fra 2 til 6 furer på de liftophængte modeller.

Se mere:http://farmimplement.dk/2-liftplove/
 

BUGSEREDE PLOVE
 
 
 
 

Nyt koncept med bedre igangsætning og service.
”Det ligger helt fast at Ovlac plovene skal sælges efter et nyt koncept – alle nye og brugte plove skal og vil blive omhyggeligt igangsat af forhandleren eller Ploveksperten, hvor plovene samtidigt vil blive tjekket og efterspændt” siger Jens Iversen og fortsætter ”Det er et fordyrende arbejde, men efter erfaring med Plovekspertens justeringsjob i Danmark er det en nødvendighed for at opnå optimalt resultat og dermed tilfredse kunder”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Se mere om Ovlac ploven - tryk på logoet:
 
 
Koldsø Smede- og Maskinservice | Nedergårdsvej 1, 4270 Høng  | Tlf.: 21 66 88 02 | j.koldsoe@outlook.dk